15 januari 2013

35 år

Jag fyllde 35år förra veckan. Blev en riktigt bra födelsedag trots att jag inte trodde det innan. Kändes lite ensamt att fylla år utan tjejerna. Johanna ringde och väckte mig på morgonen och sa grattis. Gulligt gjort av henne. Marie skickade ett sms och sa grattis. Båda två sa även grattis på kvällen när jag prata med dem. Fick besök av en kompis och fick en filt som jag önskade mig samt iq-pussel. Kul att hon kom ihåg att jag ville ha en sånn. På kvällen kom mamma och grattade mig. Fick blommor, godis och bakelse. Va kul med sällskap och bli lite firad. Ska ha kalas med släkten nästa helg är tanken.

Blev hembjuden till lillebror med familj i lördag. Syrran och mamma var med också. Dem bjöd på lite fika och jag fick flera paket av dem. Fick många nya kläder. Kul med nya kläder, tror inte jag har haft så mycket nytt nån gång. Köper sällan kläder till mig själv. Så det va kul med mycket nytt. Roligt att det mesta passa :)  Blev glad över lördagskvällen. Ibland så krävs det inte så mycket för att det ska bli bra. Kul att få va lite i fokus. Gillar inte för mycket uppmärksamhet men det är roligt med lite lagom och så blev det nu :)

Tjejerna är hemma igen, vilket är skönt. Lite tråkigt att Marie började sin "mamma-vecka" med att få maginfluensa. Men nu är hon pigg igen, så det får bli skolan imorn.


1 kommentar:

Fnissi sa...

GRATTIS i efterskott fina du!